دانلود پاورپوینت بررسی مواد ضد مغذی ساپونین و اسید کلروژنیک
کاربران و دانشجویان گرامی فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل پاورپوینت بررسی مواد ضد مغذی ساپونین و اسید کلروژنیک می باشد. این فایل شامل ۴۰ اسلاید بسیار آموزنده است که در قالب فرمت ppt تهیه گردیده و هم اکنون آماده دانلود است که امیدواریم مفید واقع شود. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت فایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت مواد ضد مغذی ساپونین و اسید کلروژنیک
قسمتی از متن فایل:
ضد مغذی ها، بیومولکول هایی هستند که در صورت وجود همراه با مواد مغذی در غذا، می توانند جذب یا استفاده از مواد مغذی را کاهش دهند.
برخی از ضد مغذی ها اثرات فیزیولوژیکی مفید و مضر را نشان می دهند که به نسبت
مولی بین مواد مغذی و ضد مغذی و برخی عوامل دیگر بستگی دارد.
برخی از گروه های ضد مغذی عبارتند از:
- اسیدهای فیتیک
- تانن ها
- پلی فنول ها
- مهارکننده های آنزیم
- ساپونین ها
- لکتین ها
- اسید کلروژنیک
ضد مغذی ها دسترسی زیستی مواد معدنی، قابلیت هضم پروتئین را کاهش می دهند و همچنین ممکن است منجر به سمیت شوند.
آنها عبارتند از:
- مهارکننده های آنزیم (مهارکننده های تریپسین و کیموتریپسین، مهارکننده های الاستاز)
- هماگلوتینین ها،
- آنزیم های گیاهی (اوره آز، لیپوکسیژناز)
- گلیکوزیدهای سیانوژنیک
- گواتروژن ها (پرو گواترین ها و گلوکوزینولات ها)
- استروژن ها (فلاون ها و جنیستئین)
- ساپونین ها (ساپوژنین سویا)
- گوسیپول به عنوان مثال. پنبه
- تانن ها (تانن های متراکم و قابل هیدرولیز)
- آنالوگ اسیدهای آمینه
- میموزین
- آلکالوئیدها
- آنتی ویتامین ها (آنتی ویتامین های A، D، E و B12 )
- عوامل فاویسم.
بیشتر متابولیت های ثانویه که به عنوان ضد مغذی عمل می کنند، پاسخ های بیولوژیکی بسیار مضری را ایجاد می کنند،
در حالی که برخی از آنها به طور گسترده در تغذیه و به عنوان عوامل فعال دارویی استفاده می شوند.
پخت و پز یک روش فرآوری سنتی است…
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.