دانلود جزوه و خلاصه نکات میکروبیولوژی صنعتی استاد دکتر خدیوی درخشان
کاربران و دانشجویان ارجمند: سایت فایل در این مطلب از وب سایت خود به معرفی و ارائه جزوه و خلاصه نکات میکروبیولوژی صنعتی استاد دکتر خدیوی درخشان که شامل ۵۸ صفحه مطالب مفید و ارزنده می باشد می پردازد که به صورت جامع و کامل با فرمت pdf آماده دانلود شده، و هم اکنون در اختیار شما دانشجویان و کاربران ارجمند قرار دارد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این جزوه ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت فایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
گروه علمی سایت فایل افتخار دارد که با ارائه انواع فایل های علمی و آموزشی و درسی شامل:
جزوه های درسی، جزوه های آموزشی، خلاصه کتاب، پاورپوینت، تحقیق و مقاله و … در مقاطع و سطوح مختلف دانشگاهی ،
پیش دانشگاهی و دبیرستانی در خدمت شما عزیزان باشد.
خلاصه نکات میکروبیولوژی صنعتی استاد دکتر خدیوی درخشان
مرور قسمتی از متن فایل:
میکرو ارگانیسم های صنعتی و سیستم های تخمیر
خصوصیات میکروارگانیسم صنعتی
بدون در نظر گرفتن منشاء یک میکروارگانیسم صنعتی، ا ین میکروارگانیسم ها باید شرایط زیر را داشته باشند:
۱ . ثبات ژنتیکی : عدم ثبات ژنتیکی باعث جهش و تغییر در میکروب شده در نتیجه میزان تولید تحت تاثیر قرار می گیرد و
شاید ژن تولید را از دست بدهد.
2 . تولید موثر فرآورده مورد نظر که مسیر بیوسنتز آن به خوبی شناخته شده باشد: با شناخته شدن مسیر کامل بیوسنتزی و
تولید یک ماده، می توان با فراهم کردن کوتاهترین و سریعترین مسیر تولید، تولید را بالا برد.
۳. عدم )ی ا در حد محدود( نیا ز به ویتامین ها و فاکتورها ی اضافی رشد: ویتامین ها و فاکتورهای رشد اغلب گران بوده و
تامین آنها باعث افزایش قیمت محصول نهایی و کاهش سود دهی می شود.
4 . انعطاف نسبت به دستکا ریه ای ژنتیکی : با دستکاریهای ژنتیکی میتوان تولید محصول را افزایش داد، چنانچه
میکروارگانیسم از نظر دستکاری ژنتیکی منعطف نباشد نمی توان تولید را در مقادیر زیاد افزایش داد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.