دانلود pdf خلاصه درس بهداشت مواد غذایی
کاربران و دانشجویان ارجمند: سایت فایل در این مطلب از وب سایت خود به معرفی و ارائه خلاصه درس بهداشت مواد غذایی که شامل ۳۵ صفحه مطالب مفید و ارزنده می باشد می پردازد که به صورت جامع و کامل با فرمت pdf آماده دانلود شده، و هم اکنون در اختیار شما دانشجویان و کاربران ارجمند قرار دارد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این جزوه ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت فایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
گروه علمی سایت فایل افتخار دارد که با ارائه انواع فایل های علمی و آموزشی و درسی شامل:
جزوه های درسی، جزوه های آموزشی، خلاصه کتاب، پاورپوینت، تحقیق و مقاله و … در مقاطع و سطوح مختلف دانشگاهی ،
پیش دانشگاهی و دبیرستانی در خدمت شما عزیزان باشد.
دانلود pdf خلاصه درس بهداشت مواد غذایی
مشاهده قسمتی از متن جزوه:
فن آوری انجماد :
سه روش کلی برای انجماد مواد غذایی وجود دارد که عبارتند از :
الف محصول را در هوای ساکن سرد قرار می دهند که با تبادل حرارت با محیط اطراف خود منجمد می گردد .
این روش باعث انجماد کند و آهسته که مورد استفاده چندان ندارد بخصوص در صنعت
ب انجماد تند : هوای سرد ۳۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد را با سرعت از میان محصولات و یا بسته های آن عبور می دهند .
استفاده از این روش بستگی به نوع ، مشکل و وزن و …. محصول دارد که براساس آن دستگاه های مختلف ساخته می شود .
گاهی از یک اتاق انجماد استفاده کرده و هوای سرد بوسیله فن های قوی دمیده می شود .
گاهی از دستگاه خاص مثل تونل و نوار نقاله و …. استفاده می شود .
ج- استفاده از تماس غیر مستقیم محصول یا صفحات سرد کننده :
در این روش غذاها در سینی های مخصوص گذاشته و سینی در تماس با جداره سرد قرار گرفته موجب انتقال گرما از غذا به مبرد می شود .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.