دانلود ppt درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی

دانلود ppt درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی
نوع فایل
ppt
حجم فایل
1MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
158 بازدید
12,000 تومان 10,500 تومان٪13 تخفیف

دانلود ppt درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی

کاربران و دانشجویان گرامی فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست پاورپوینت درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی می باشد. این فایل شامل ۱۹۰  اسلاید بسیار آموزنده است که در قالب فرمت ppt تهیه گردیده و هم اکنون آماده دانلود است که امیدواریم مفید واقع شود. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت فایل خریداری و دانلود نمایید.

 پاورپوینت درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی

نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی

جایگاه درس :درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.

بسیاری از غذاهای مایع، طی فراورش از محلی به محل دیگر منتقل می‌شوند .

غذاهایی به صورت گرد نرم و یا متشکل از قطعات کوچک را نیز برای سهولت عمل به شکل سیال در می‌آورند.

سیالات معمولاً به استاتیک (ایستایی) و دینامیک (پویایی) تقسیم می‌شوند.

هنگامی که سیالی در یک دستگاه فراورش جریان یابد با اتلاف انرژی ناشی از اصطکاک و تغییرات انرژی‌های پتانسیل، جنبشی و فشاری، همراه خواهد بود.

بسیاری از عملیات واحدی در فراورش غذا با تبادل حرارت با ماده‌ غذایی همراه است.

حرارت معمولاً به سه طریق منتقل می‌شود:

  1. تابش
  2. رسانش
  3. مرفت

دمای هر نقطه از غذا، طی فراورش بستگی به مدت حرارت دادن و یا خنک کردن و نیز محل مورد نظر دارد.

لذا دما به طور مداوم تغییر می‌کند. عوامل مؤثر بر تغییرات دما عبارت‌اند از:

  1. دمای منبع حرارت دهنده
  2. گرمارسانندگی غذا
  3. گرمای ویژه‌ غذا

ضریب انتقال حرارت سطحی بستگی به خواص فیزیکی سیال(مثلاً چگالی، گرانروی، گرمای ویژه) و شتاب گرانشی (که به علت تغییر در چگالی سبب چرخش سیال می‌شود) و اختلاف دما و نیز طول یا قطر محفظه‌ی مورد بررسی دارد.

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.