دانلود جامع ترین پاورپوینت آشنایی با روش های نگهداری گوشت
کاربران و دانشجویان ارجمند: سایت فایل در این مطلب از وب سایت خود به معرفی و ارائه ارزشمند ترین پاورپوینت آشنایی با روش های نگهداری گوشت که شامل ۳۳ اسلاید قابل ویرایش با مطالب مفید و ارزنده می باشد می پردازد که به صورت جامع و کامل با فرمت ppt آماده دانلود شده، و هم اکنون در اختیار شما دانشجویان و کاربران ارجمند قرار دارد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این پاورپوینت ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت فایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
آشنایی با روش های نگهداری گوشت
مرور قسمتی از متن اسلایدها:
۲- استفاده از درجه حرارت های پایین:
نگهداری گوشت بااستفاده از درجه حرارت های پایین نسبت به روش های دیگر کاربرد بیشتری دارد .
سرد کردن سریع و بلافاصله گوشت تا نزدیک نقطه انجماد و نگهداری در سردخانه در دمایی کمی بالاتر از نقطه
انجماد از روش هایی است که در واحد های بسته بندی جدید استفاده می شود .
هرچه سرعت سرد کدن بیشتر باشد شانس کمتری برای رشد میکروارگانیسم های مزوفیل وجود دارد
که درجه حرارت نگهداری از ۴/۱- تا ۲/۲ درجه سانتی گراد متغیر است .
زمان نگهداری گوشت در سردخانه ۳۰ روز است و به عواملی چون تعداد میکرو ارگانیسم های موجود ،
درجه حرارت و رطوبت نسبی انبار بستگی دارد .
این روش بیشتر در کشتی ها برای حمل و نقل گوشت استفاده می شود .
توضیح و سخنی کوتاه در مورد سایت فایل:
دانشجویان و کاربران محترم سایت فایل برترین پاورپوینت های علمی آموزشی و درسی را جهت ارائه در کلاس درس ،
سمینار ، جلسه و…. را با نازل ترین قیمت برای سهولت مطالعه و دسترسی شما عزیزان تهیه نموده است.
گروه علمی سایت فایل افتخار دارد که با ارائه انواع فایل های علمی و آموزشی و درسی شامل:
جزوه های درسی، جزوه های آموزشی، خلاصه کتاب، پاورپوینت، تحقیق و مقاله و … در مقاطع و سطوح مختلف دانشگاهی ،
پیش دانشگاهی و دبیرستانی با ارزانترین قیمت در خدمت شما عزیزان باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.