دانلود پاورپوینت معرفی قارچ خوراکی شیتاکه
کاربران و دانشجویان گرامی فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل پاورپوینت معرفی قارچ خوراکی شیتاکه می باشد. این فایل شامل ۲۶ اسلاید بسیار آموزنده است که در قالب فرمت ppt تهیه گردیده و هم اکنون آماده دانلود است که امیدواریم مفید واقع شود. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت فایل خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت معرفی قارچ خوراکی شیتاکه
قسمتی از متن فایل:
برای تعیین ارزش غذایی این قارچ باید به بررسی و آنالیز ترکیبات موجود در این نوع قارچ بپردازیم.
باید به بررسی تجزیه ی طیف اسیدهای آمینه ، چربی ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی و اسیدهای نوکلئیک
در انواع قارچ ها نیز همچون سایر ارگانیسم های زنده پس از چیدن و برداشت موجب می گردد تا تغییراتی در متابولیسم خود نشان می دهند
و ارزش غذایی که از یک قارچ ذکر می شود با توجه به مواد بالا مورد بررسی و آنالیز قرار می گیرد.
بر اساس آنالیز های انجام شده بر روی انواع قارچ های پرورشی مشاهده شد که این نوع قارچ سرشار از پروتئین خام هستند.
و همچنین کربوهیدرات و مقداری فیبر خام و کمی چربی می باشند. حدودا ۶۳ تا ۷۵ درصد وزن قارچ تازه از پروتئین لنتینوس تشکیل می شود.
این میزان از پروتئین در قارچ های دکمه ای و صدفی نیز مشابه قارچ شیتاکه است.
البته مقدار پروتئین گاها تا ۹/۵ درصد نیز افزایش می یابد
می توان این میزان را برابر با دو برابر میزان پروتئین در کلم و ۴ برابر میزان آن در میوه های سیب و پرتقال دانست.
قابل توجه است که بدانید پیش ساز تمامی پروتئین ها ۲۰ نوع اسید آمینه می باشد از این تعداد ۹ نوع از آن باید از طریق رژیم غذایی به بدن انسان برسند.
چربی خام قارچ شامل اسیدهای چرب آزاد ، منو- دی- تری گلیسریدها ، استرول و فسفولیپیدها است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.