دانلود جزوه درس فیزیولوژی اعصاب و حواس ویژه (سوالات و خلاصه مباحث شنوایی، بویایی و چشایی) استاد جان احمدی
کاربران و دانشجویان ارجمند: سایت فایل در این مطلب از وب سایت خود به معرفی و ارائه جزوه درس فیزیولوژی اعصاب و حواس ویژه (سوالات و خلاصه مباحث شنوایی، بویایی و چشایی) استاد جان احمدی که شامل ۱۶ صفحه مطالب مفید و ارزنده می باشد می پردازد که به صورت جامع و کامل با فرمت pdf آماده دانلود شده، و هم اکنون در اختیار شما دانشجویان و کاربران ارجمند قرار دارد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این جزوه ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت فایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
گروه علمی سایت فایل افتخار دارد که با ارائه انواع فایل های علمی و آموزشی و درسی شامل:
جزوه های درسی، جزوه های آموزشی، خلاصه کتاب، پاورپوینت، تحقیق و مقاله و … در مقاطع و سطوح مختلف دانشگاهی ،
پیش دانشگاهی و دبیرستانی در خدمت شما عزیزان باشد.
دانلود جزوه درس فیزیولوژی اعصاب و حواس ویژه (سوالات و خلاصه مباحث شنوایی، بویایی و چشایی) استاد جان احمدی
فهرست مطالب مطرح شده در این جزوه:
- خلاصه شنوایی
- سوالات شنوایی
- خلاصه بویایی
- سوالات بویایی
- خلاصه چشاییی
- سوالات چشایی
آستانه چشایی: حداقل غلظتی از مواد که باید وجود داشته باشد تا بتواند سبب حس مزه خاصی شود. که برای مزه
شوری و ترشی و شیرینی بالا بوده )به علت نیاز بیشتر بدن به کربوهیدرات ها و آمینو اسید ها و املاح( و برای مزه تلخی
با اختلاف از همه کمتر است. )نقش حفاظتی دارد چون بیشتر سموم تلخ مزه هستند
مزه شوری و ترشی به طور مستقیم روی یک کانال یونی اثر می گذارند و مستقیما موجب دپلاریزاسیون غشای سلول گیرنده می شوند.
در مورد سایر حس های چشایی یا مزه ها بصورت غیرمستقیم با کمک G protein دپولاریزاسیون رخ می دهد.
شوری: به طور مستقیم و با عملکرد کانال های سدیمی غیر وابسته به ولتاژ حساس به آمیلوراید انتقال پیدا می کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.